Groen relatiegeschenk met logo.

Een groen relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een groen relatiegeschenk met logo? Wilt u uw medewerkers een uniek geschenk geven of uw klanten verwennen met duurzaam en gepersonaliseerd promomateriaal?

PLANTPRINT maakt het mogelijk met een uitgebreid assortiment aan groene relatiegeschenken met logo of persoonlijke boodschap. Er zijn 1001 mogelijkheden voor het creëren van uw unieke plant.

Duurzame relatiegeschenken op maat

Bent u het beu om de standaard bedrukte pennen, notitieboekjes, waterflesjes of draagtassen met logo uit te delen aan uw medewerkers en (potentiële) klanten? Laat unieke en duurzame relatiegeschenken nu net onze specialiteit zijn!

Bij PLANTPRINT voorzien we bovendien graag groen op kantoor. Wist u dat planten op kantoor bijdragen tot een betere concentratie en een hogere creativiteit en productiviteit? Een groen relatiegeschenk met logo of gepersonaliseerde boodschap zal zeker bijdragen aan een een gezellige en productieve sfeer op de werkvloer. 

Het zit soms in de kleine details, maar het doet zoveel plezier.

Bedrukte plant in lijn met uw huisstijl

Een uniek relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten hoort natuurlijk in lijn te liggen met de huisstijl van uw onderneming. Bij PLANTPRINT voorzien we daarom een ruime keuze aan buitenpotten, planten en decoratiestijlen zodat u uw groene relatiegeschenken volledig naar wens kan personaliseren. We zorgen ervoor dat het plaatje volledig klopt.

Kleine of grote oplage groene relatiegeschenken met logo?

PLANTPRINT is er voor kleine kmo’s tot grote bedrijven. U kan voor elke hoeveelheid bij ons terecht. Van enkele bedrukte planten tot relatiegeschenken voor uw gehele klantenbestand.

Wilt u een grote oplage duurzame relatiegeschenken bestellen? Neem dan even contact op met ons team voor een offerte op maat. 

Via het formulier onderaan deze pagina kan u uw logo of gepersonaliseerde boodschap uploaden.

Ons team neemt contact met u op om de finale verwerking te regelen.

Groene relatiegeschenken met
logo bestellen voor uw onderneming?