Praktische informatie

Meer info over uw plant

De plant die u zal ontvangen is een Sansevieria Masoniana deze komt oorspronkelijk uit Afrika, maar is nu ook in Europa zeer gegeerd als kamerplant.

De Sansevieria heeft dikke bladeren die een beetje doen denken aan een vetplant. Het is een zeer sterke plant die gemakkelijk te verzorgen is.

De plant wordt gekweekt en verkocht met 1 blad per pot. Deze plant heeft luchtzuiverende eigenschappen, dus ideaal als bureauplant met uw logo erop.

Let wel op

De tekst op de plant zal pas volledig tot zijn recht komen een aantal dagen nadat u de plant ontvangen hebt. Dit komt omdat er een soort litteken gevormd wordt die de goud bruine kleur veroorzaakt. Indien u de plant ontvangt met groene letters. Zet deze dan op een warme plaats met veel licht. Zo zal u het proces bespoedigen en kan u binnen een aantal dagen genieten van een volledig afgewerkte plant. Indien er iets mis is met de plant neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons, zodat we kunnen bijsturen indien mogelijk. Veel plezier!

Onderhoud van uw plant

Qua onderhoud vraagt de sanseveria niet veel aandacht. Omdat ze oorspronkelijk komt uit warme gebieden heeft ze maar 1 keer per maand een beetje water nodig. Enkel als de grond volledig droog is, mag u water geven (zo’n 1/2 glas).

Belangrijk is dat de plant nooit met z’n voeten in het water staat. Laat daarom het overtollige water uitdruppen alvorens u hem terug in de pot zet.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie en zal extra mooi groeien met een portie liefde per dag.

Hiernaast kan u de gemiddelde afmetingen vinden van de plant en pot. Zo heeft u een idee waar u zich mag aan verwachten.