Gepersonaliseerde planten voor elke gelegenheid.

Speciale gelegenheden

Een geboorte, een huwelijk, een afscheidsceremonie… Het zijn allemaal emotionele momenten die we delen met geliefden. Soms schieten woorden te kort. Met de gepersonaliseerde planten van PLANTPRINT brengt u steeds de juiste boodschap over in elke situatie.

Unieke geboortebedankjes

De gepersonaliseerde planten van PLANTPRINT zijn ideaal om als geboortebedankjes cadeau te doen aan familie en vrienden die op kraambezoek komen.

Voor dit type bedrukte planten hebben we kleinere plantjes in ons assortiment ter beschikking zodat de bedankjes meegroeien met uw kleine spruit. Natuurlijk, uniek én met gepersonaliseerde boodschap.

Om uw gepersonaliseerde plant voor deze speciale gelegenheid nog persoonlijker te maken voorzien we bovendien een ruimer assortiment aan potten en afwerkingen. U kan ook een foto van het geboortekaartje meesturen voor een personalisatie op maat.

Bij grotere afname van planten kan de prijs bovendien aangepast worden. Hiervoor kan u contact met ons opnemen via het contactformulier hieronder.

Cadeautje voor peter en meter

Wilt u vóór de geboorte van uw kindje graag een familielid, vriend of vriendin verrassen en hen vragen om peter of meter te worden uw klein wondertje? Ook hiervoor zijn onze gepersonaliseerde planten het perfecte geschenk. Het is eens iets anders dan een fles cava of een t-shirt met opschrift.

Gepersonaliseerde plant als huwelijksbedankje

Trouwt u binnenkort? Dan wilt u aan het einde van de avond uw gasten waarschijnlijk bedanken met een leuk aandenken aan uw huwelijksfeest.

Gepersonaliseerde planten voorzien van uw namen en trouwdatum of een boodschap naar keuze zijn het ideale geschenk.

Wanneer u kiest voor zo’n uniek huwelijksbedankje nemen uw gasten een levend aandenken mee naar huis waar ze nog lang van kunnen genieten.

Begrafenis of afscheidsceremonie

Soms schieten woorden te kort. Ook dan kan PLANTPRINT het nodige voor u betekenen. Wilt u na een afscheidsceremonie of begrafenis de aanwezigen een laatste aandenken bezorgen aan de overledene? Dan kan u kiezen voor een gepersonaliseerde plant. Voorzie een persoonlijke boodschap en geef familie en vrienden een aandenken mee dat ervoor zorgt dat de herinnering aan hun dierbare bij hen verder leeft.

Andere gelegenheden

Ook voor verjaardagen, communievieringen, housewarmings en alle andere aangelegenheden kan u bij PLANTPRINT terecht voor een gepersonaliseerde plant. We bekijken graag hoe we u kunnen verder helpen. 

Uw postcode of coördinaten

Uw postcode, gemeente of stad op uw gepersonaliseerde plant?

Bent u trots op de gemeente of stad waar u woont of opgegroeid bent? Wilt u iemand verrassen die juist verhuisd is naar een nieuwe woning? Of is er een speciaal plekje op aarde waar u een unieke band mee heeft? 

Dan kan u dit vereeuwigen op een plant! PLANTPRINT kan u hierbij helpen. Hiervoor hebben wij uw geografische locatie (coördinaten) , stad/gemeente en postcode nodig.

U heeft hier ook de keuze om uw pot en topping (steentjes) helemaal zelf te kiezen. Koester uw mooie herinneringen met een gepersonaliseerde plant!